Resor till Ungern

Vi tar fram ett förslag som passar dig och din plånbok!

Logga - Ungern

Ungern

Stäppen Pustan och Balatonsjön är förutom Budapest de mest välkända resmålen i landet.
Balatonsjön (ca 12 mil från Budapest) är den största insjön i Centraleuropa. Den har förvånansvärt nog ett genomsnittsdjup på bara 3,2 meter och maxdjup på 12,5 meter!
Siofok och Heviz är två av de badorter som finns runt sjön.

Ungern - Mat i Ungern

Floden Donau har ett vackert flöde genom landet. En flodtur kan rekommenderas. Eger är en fin stad, 11 mil från Budapest, väl värd ett besök. I just staden Eger med omnejd så produceras de välkända röda Egervinerna som t.ex. Egri Bikaver. Tokajvinerna produceras också de i nordöstra delen av Ungern.

Om man besöker Ungern så får man inte missa att äta nationalrätten Gulasch och att prova äkta ungersk Langos. Befinner man sig i Budapest så är ett besök i stora saluhallen ett måste, precis som de många termiska baden!

Vi har arbetat med resor till Budapest i många år och kan mycket om Budapest. Då vi har många grupper som reser till Budapest året runt så håller vi oss uppdaterade med allt som händer där. Vi ordnar er resa med allt från buss, tåg eller flyg samt boende och program. Vi organiserar bland annat riktade studiebesök, utflykter, restaurangbesök och konsertbiljetter.

Ring eller mejla för en förfrågan om resor till Budapest så tar vi fram ett förslag som passar er och er plånbok. Självklart är alla våra offerter för resor till Budapest gratis
.
*Observera att man oftast får billigast priser om man kan undvika utresa torsdag eller fredag samt hemresa söndag. Som högsäsong räknas framförallt mars-maj samt augusti-september.

Skicka en förfrågan eller ring +46 70-723 97 98Telefon