Tyskland

Tyskland är perfekt för en weekendresa!

Logga - Resor till Hamburg

Hamburg med flyg inkl boende från 2750 kr

Hamburg är inte bara Tysklands näst största stad rik på det kulturella livet genom ett tiotal teatrar, opera och en internationellt känd ballett, utan den har även sin gröna sida med fantastiska trädgårdar och parker där det går utmärkt att vila och njuta av naturen.

Presentation
Det är svårt att tro staden nästan varit utplånad efter en kraftig brand 1842, när staden sedan byggdes upp rekonstruerade man gamla byggnader och samtidigt moderna affärs- och bostadskvarter. En stad där gammalt och nytt möts.
Staden har, hör och häpna, fler kanaler än Venedig och att färdas på dessa är ett perfekt sett att upptäcka Hamburg. Där ser du bl.a. stadens symbol Michaelkyrkans höga torn med Tysklands största kyrkur och de starka kontrasterna mellan de gamla husen och de nya glasklädda.
Kultur har alltid varit en viktig del i staden. De kulturella traditionerna i hansastaden går tillbaka i medeltiden. Poeter som Klopstock, Lessing och Heinrich Heine och världsberömda kompositörer som Handel och Mahler har lämnat sina historiska spår.
Shoppinghamburg är en stad för den som älskar att shoppa, city kan skryta med mängder av vackra gallerior, köpcenter med glastak och exklusiva butiker.

Flyg samt 2 nätter på trestjärnigt hotell från 2750:- p/p*.

 

*Observera att man oftast får billigast priser om man kan undvika utresa torsdag eller fredag samt hemresa söndag.

Skicka en förfrågan eller ring +46 70-723 97 98Telefon