Storbritannien

Kom med ett önskemål och vi skräddarsyr er resa

Gå till startsidan för ExcaliburTours

Storbritannien

Storbritannien är landet som har allt, storstäder till fantastiskanaturlandskap. Välj mellan att åka till storstäderna och uppleva nattlivet och se alla de kända sevärdheterna, eller åka till de gröna och trevliga landskapen och bara njuta av lugnet.Storbritannien - Resor Storbritannien

England, Wales, Skottland och Nordirland. Dessa fyra utgör det Förenade kungariket, United Kingdom, med en total folkmängd på runt 60 miljoner.

England är inte bara London, fotboll, shopping, gott öl och vackra trädgårdar.
Grevskapet Cornwall tex, på Englands västra udde, är speciellt populärt sommartid och känt för sina många konstnärer, sitt fiske och för sina mycket vackra stränder, pittoreska byar och kustlinje. Städerna utefter södra kusten, som tex Brighton, Southampton och Bournemouth drar också mycket turister, mestadels sommartid. I nordvästra England finner man flera städer värda ett besök, Leeds, Manchester och Liverpool till exempel.

Wales i centralvästra Storbritannien är bergigt och med en hel del sjöar. Huvudorten där är Cardiff. Dit går det ett snabbtåg från London (som tar 2 timmar).

Skottland med sina mest besökta städer Glasgow i väst och Edinburgh i öst.
Berg, slott, kultur, historia, regn , whiskey, kiltar och sjöar. Det är något eller några av dessa saker som de flesta tänker på när man pratar om Skottland.

Nordirland är en självstyrande provins och Belfast är huvudstad.Skicka en förfrågan eller ring +46 70-723 97 98Telefon