Skottland

Kom med ett önskemål och vi skräddarsyr er resa

Logga - Edinburgh

Edinburgh - Skottland

Edinburgh - den mest älskade staden i Storbritannien!
Tidningarna The Guardians och The Observers läsare har varit enhälliga de senaste sex åren: Edinburgh är Storbritanniens mest populära stad.Edinburgh - Skottland

Det har säkert att göra med det faktum att Edinburgh är själva hjärtat i Skottland. Och så kan man också hitta en hjärtformad stensättning i kullerstenen framför den historiska
High Kirk of St. Giles på
The Royal Mile. Men resten av Edinburgh har också en mängd magnifika historiska byggnader som du kan se och upptäcka. Du kommer snart att märka att Skottlands hjärta inte bara slår för sina invånare, utan också för sina besökare. På stadens oräkneliga caféer och pubar kommer du snabbt att lära känna den världsberömda skotska gästfriheten. Det finns alltid tid för en kopp te (eller ett glas whisky) till - och för att få höra de senaste nyheterna, direkt från någon lokal källa.

Låt dig uppslukas av den skotska huvudstaden och upptäck alla dess spännande sidor! Förutom det majestätiska slottet och den inbjudande promenaden längs The Royal Mile i Old Town, finns här massor av färgstarka affärer, mysiga caféer och ärevördiga pubar. Vad säger du om ett utsiktsberg mitt i staden? Eller kanske en ovanlig rundtur som garanterat ger dig gåshud? Oroa dig inte, du kommer inte att missa något.

Konstälskare, köpsugna, äventyrare och nattugglor - Edinburgh, med sitt stora utbud av historia, kultur och nattliv - har något att erbjuda alla, och alla som besöker staden har en sak gemensamt - de tänker komma tillbaka! För även om du har sett alla museer och varit med på alla festivaler kan Edinburgh alltid hitta nya saker att överraska dig med.


Skicka en förfrågan eller ring +46 70-723 97 98Telefon