En Guinness i Dublin

Vi skräddarsyr en resa till Dublin för er

Logga - Dublin

Dublin - Med flyg 2 nätter på Best Western från *3010 Kr

Res tillsammans till Dublin med kollegor och vänner.
I Dublin hittar du kulturen överallt. Vackra Georgianska gator vittnar om den tid då Oscar Wilde charmade alla med sina kvickheter. De nya kvarteren i Smithfield och Temple Bar uppvisar den moderna sidan av det historiska Dublin.

Ha'penny Bridge över River Liffey Ha'penny Bridge över River Liffey

 

Irland har blommat ut som nation och det kan man nu se i Dublin, staden växer så det knakar, och kan konkurrera med de stora turiststäderna i Europa. Missa inte ett besök på det klassiska Guinnesbryggeriet och avsluta med en pint av det svarta guldet på skybaren med utsikt över staden.Besök anrika Trinity college och något av de många museum där du kan se många ovärderliga verk av konstnärer som Carravaggio och Jack B. Yeats. Här finns också flera museer där du kan lära dig mer om irländsk natur- och kulturhistoria. På teatrarna visas både Irländska som internationella pjäser som drar till sig såväl publik som kända skådespelare. De bästa förmågorna kan du se
under Dublins teaterfestival.

Människor på uteservering Gatumusiker

Dublin är en musikstad med traditionell pubmusik, världsberömda orkestrar i National Concert Hall eller rockkonserter överallt i staden.
Vi har god erfarenhet av  resor till Dublin. Våra kontakter på plats håller oss ständigt uppdaterade om vad som händer i staden.  Vi ordnar transport med flyg samt boende och program. Vi organiserar bland annat riktade studiebesök, utflykter, restaurangbesök och konsertbiljetter.
Ni kommer med önskemål och vi skräddarsyr er resa. På det sättet får ni alltid den bästa upplevelsen för just er grupp.
Hör av er till oss för ett gratis kostnadsförslag.

 

Dublin, flyg plus 2 nätter på Best Western Academy Plaza hotel***
från *3010 Kr

Pris exempel från Stockholm, Göteborg och Malmö

* Observera att man oftast får billigast priser om man kan undvika utresa torsdag eller fredag samt hemresa söndag.

Skicka en förfrågan eller ring +46 70-723 97 98Telefon