Nyfiken på Budapest?

Se Budapest i 360°panorama - klicka här

Logga - Budapest

Budapest med flyg inkl boende från 2250 Kr

Res tillsammans till Donaus drottning Budapest. Smaka på maten och de många goda vinerna. På Pestsidan kan du strosa längsde stora boulevarderna och kanske besöka de många restaurangerna och berömda kaféerna. För att upptäcka Budasidan kan du t ex ta bergbanan upp till slottet.

Heros square

Ett besök av stadens många badhus är ett måste i Budapest. Vi kan rekommendera Széchenyi-badet som ligger centralt nära stadsparken i slutet av paradgatan Andrassy Ut på Pest-sidan.Szechenyi Bath and Spa Budapest

Varma utomhuspooler
är öppna året om och vackert inramade av fantastiska byggnader. Bildgalleri

Till Széchenyi kommer folk i alla åldrar - såväl turister som lokalbefolkning.

Det finns också många termalbad inomhus i olika temperaturer och miljöer. Man kan också avnjuta behandlingar som exempelvis lerinpackning, massage, massagebad, osv.


Slott i centrala Budapest

Prisexempel från Stockholm, Skavsta:
Flyg samt 2 nätter på trestjärnigt hotell samt busstransfer från 2550:- p/p* (avser lågsäsong).

Vi har arbetat med resor till Budapest i många år och kan mycket om Budapest. Då vi har många grupper som reser till Budapest året runt så
håller vi oss uppdaterade med allt som händer där. Vi ordnar er resa med allt från buss, tåg eller flyg samt boende och program. Vi organiserar bland annat riktade studiebesök, utflykter, restaurangbesök och konsertbiljetter.

Ring eller mejla för en förfrågan om resor till Budapest så tar vi fram ett förslag som passar er och er plånbok. Självklart är alla våra offerter för resor till Budapest gratis.


*Observera att man oftast får billigast priser om man kan undvika utresa torsdag eller fredag samt hemresa söndag. Som högsäsong räknas framförallt mars-maj samt augusti-september.

Skicka en förfrågan eller ring +46 70-723 97 98Telefon