Reslust? - Res tillsammans!

Vi hjälper dig att hitta smultronställena på resan!

Gruppresor - ExcaliburTours - Logga

Betalning

Visa NordeakortPengar sedlar

Vi delar upp betalningen på två tillfällen. Tillsammans med bokningsbekräftelsen får du en första delbetalning som vanligtvis är på 300 kr per person. Eventuellt avbeställningsskydd tillkommer. Delbetalningen ska betalas senast 7 dagar efter det att en definitiv bokning har skett.

Den andra fakturan avser slutbetalningen och skickas ut ca 4 veckor innan avresa. Betalningen ska vara oss tillhanda senast 14 dagar före avresedagen.

Om du inte betalar den första delbetalningen (som även gäller som anmälningsavgift) i tid, riskerar du att bokningen annulleras. Har du speciella skäl att fördröja delbetalningen tar vi givetvis hänsyn till detta; meddela oss då vid bokningen, så registrerar vi ett annat datum.

Din bokning är bekräftad först när du har betalat anmälningsavgiften. Därefter sker eventuella avbokningar enligt våra avbokningsregler (se vår information om dessa under Resevillkor på hemsidan eller i vår företagsmapp som medföljer bokningsbekräftelsen).

Observera att detta gäller även om du inte slutbetalar i tid och avstår från resan utan att meddela oss. Du kan då komma att debiteras för den avbokningskostnad som uppstår.

Efter det att slutbetalning skett, vilket sker ca 1 vecka innan avresa, erhåller du färdhandlingarna.

På grund av att tågbiljetter är opersonliga och således kan användas även om de skulle hamna i orätta händer, skickas dessa med rekommenderad post för grupper. Kostnaden för rekommenderat brev, 70 kronor, tas ut på slutfakturan.

 

Skicka en förfrågan eller ring +46 70-723 97 98Telefon