Besök Amsterdams 230 caféer

Här dricker man sin öl, kaffe eller äter en bit mat!

Logga - Amsterdam

Amsterdam - flyg T/R 2 nätter Hotel Acro *2880:-

Res tillsammans till Amsterdam med kollegor och vänner.
I Amsterdam finns allt, det riktigt fina sida vid sida med det annorlunda och ingen förfasar sig, toleransen är stor.Amsterdam Stadens verkliga charm grundar sig på det fantastiska nätverk
som de mer än 600 kanalerna skapar.

Nederländernas huvudstad Amsterdam är känd för sitt breda nöjesutbud, en stad full av historiska upplevelser och konstutbud. När som helst under året är ett bra tillfälle att besöka Amsterdam.

Sommarmånaderna är underbara då hela stan lever upp, men det är också högsäsong vilket relaterar i att priserna stiger och mycket är fullbokat. Under hösten och våren är vädret opålitligt men det är färre turister och allt är billigare.

Amsterdams kulturliv är pålitligt och igång året runt.

Vi har stor erfarenhet av resor till Amsterdam och genom vårt systerkontor kan vi organisera er resa så att den passar just era önskemål med studiebesök, konferenser m.m.

Det är människorna som ger staden dess själ och i Amsterdam möter du dem på caféerna.

Hollands motsvarighet till Englands pub är just caféet. Ordet bar existerar knappt utan här dricker man sin öl, drink eller sitt kaffe på café.

De Bruine Cafés (De bruna caféerna) är genuina mötesplatser - murriga, väl inrökta, med bruna väggar och med en oefterhärmerlig atmosfär, som andra städer får nöja sig med att försöka kopiera.

Många slog upp dörrarna för flera hundra år sen. På "Hoppe" vid Spui, serverades den första ölen enligt uppgift år 1670.

Cafékulturen har på senare tid utökats med "De vita caféerna". De ljusa caféerna försöker med väldesignade trendig inredning, skapa motvikt mot de bruna traditionella. De fungerar dock precis likadant med bardisk, läskbord, smårätter och en god sortering av öl och vin. Här läser du tidningen, tar en öl, kaffe, äter något, men framförallt, umgås du med holländare och andra folkslag i en salig blandning
Skicka en förfrågan eller ring +46 70-723 97 98Telefon

 

Pris exempel från Göteborg: Amsterdam, flyg T/R och två nätters boende på Hotel Acro från *2880:-

* Observera att man oftast får billigast priser om man kan undvika utresa torsdag eller fredag samt hemresa söndag.